Forum KB Projekt to miejsce, gdzie mogą Państwo wymieniać się spostrzeżeniami i uwagami na temat projektów z oferty naszego biura a także tematów ogólnych z dziedziny architektury i budownictwa. Zachęcamy do poruszania nurtujących Państwa problemów i tematów - inni użytkownicy mogą być wspaniałym źródłem cennych rad.
Prosimy o nieumieszczanie na Forum ogłoszeń i reklam komercyjnych.
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - Zmiany w projekcie
Witam.
Podoba mi się ten projekt ale na moje potrzeby wymagałby kilku zmian. Proszę o informacje czy byłoby możliwe:
- Zmiana wymiarów zewnętrznych na 10,5m i 4,5 m
- Zmiana stropu na konstrukcję drewnianą
- Podwyższenie ściany kolankowej i zmiana kąta nachylenia dachu na 25 stopni.
- Usunię ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Radosław Budny
1
2024-02-01 15:24:50
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - Zmiana stropu
Dzień dobry , czy w projekcie: Projekt domu, EPIDUS 2, Kod: L-6773 można zmienić strop budynku na strop lekki drewniany? Czy taka zmiana jest odpłatna ? Czy można zamówić projekt z takim stropem?
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Sylwia Skop
1
2024-01-03 09:34:12
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - EPIDUS 2 Kod: L-6773
Witam. Interesuje mnie projekt tego domku ale mam pytanie czy zmiana drzwi frontowych jest nie istotna? Rozumiem, że ściany wewnętrzne i okna można dowolnie rozmieszczać. Czy jeśli taras zrobię zabudowany to muszę mieć też na to projekt? chciałabym też z boku domu dobudować komórkę ok 7 m z wejście ...
Autor:
Odp.
Ostatnia:
Kinga Żelazowska
0
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - EPIDUS 2 Kod: L-6773
Dzień dobry, na rzutach poddasza ściana większego pokoju (chodzi o ścianę gdzie na rysunku zaznaczony jest tv) ma szerokość 32 cm (na wentylację) + 220 cm, razem 252 cm (jeśli dobrze to mierzę).
Natomiast w projekcie technicznym stropu ma on długość 153 cm. Murarze wylali nam strop na 153 cm i oka ...
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - STROP
Witam. Kupiłem ten projekt. Czy bez problemu mogę tu zastosować strop wylewany,tradycyjny zamiast Terivy? Pozdrawiam R.Orłowski.
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - zmiana gabarytów
Dzień dobry czy otrzymałbym zgodę na wydłużenie domku o 1,5m , Chodzi o wygospodarowanie dodatkowej przestrzeni na pomieszczenie techniczne?
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - Zapytanie o wymiar pod schodami
Dzień dobry, chciałbym się zapytać o wymiary pod schodami albo zobrazowanie tej przestrzeni, bo myślę o urządzeniach grzewczych w tym miejscu, pozdrawiam
Łukasz Kubiak
lukasgreeen@gmail.com
725-112-229 tel.
Projekt EPIDUS 2 L-6773 - Projekt domu EPIDUS 2 Kod: L-6773 - strop
Chciałbym się dowiedzieć w jakiej technologii może być wykonany strop wg tego projekty. W opisie jest napisane : "Strop w budynku: żelbetowy", ale w zawartości projektu jest taki dopisek : "zestawienie elementów więźby i belek stropowych drewnianych".